Bag om Ringe Dyrehospital

Vi er til for dig, og vil have at du skal opleve et besøg hos os som en tryg og positiv oplevelse. Derfor sætter ærlighed, professionalisme, entusiasme og jordnærhed lige så højt, som vi sætter vores faglighed.

Bag om Ringe Dyrehospital

Som vores klient vil vi have at du føler dig velkommen når du ankommer til klinikken. Derfor gør vi meget ud af at tage i mod dig og snakke konsultationen igennem inden vi går i gang. Det er vigtigt for os at vores klienter hele tiden ved hvad vores plan er og hvad den behandling vi foreslår koster. Derfor har vi en regel om, at alle klienter skal have et overslag over prisen på behandlinger der overstiger 2.000 kr.

Vi måler jævnligt vores ventetider og over 90% af vores patienter kommer ind til tiden. De få der må vente lidt længere, får en forklaring på hvorfor der er ventetid og hvor lang tid der evt. måtte gå.

Efter operationer og andre større behandlinger, ringer vi altid til vores klienter for at sikre os, at alt går som det skal og besvare evt. spørgsmål.

På vores eget laboratorium kan vi få svar på langt de fleste blod- og urinprøver. Det er en stor fordel, fordi vi kan få svar på prøverne mange gange hurtigere end hvis vi skulle sende dem ud af huset. Fordi vi er ISO-certificerede bliver vores laboratorium hele tiden tjekket, så vi ved vi kan stole på de værdier vi får.

At være ISO-certificeret giver os alle en stor tryghed og sikkerhed i det daglige arbejde, samtidig med at det øger vores faglige niveau. Læs mere om hvad betyder for dig at vi er ISO-certificerede her.

Kvalitetsmåling

Hver år får vi lavet en omfattende tilfredshedsundersøgelse blandt vores klienter. 97% siger at de ville anbefale os til andre. Det er vi helt ærligt lidt stolte af.

Download raporten

Vi har døgnvagt

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet, 365 dage om året.