Medarbejdere

Medarbejder_Ulrik

Ulrik Schousboe

Dyrlæge

Uddannet dyrlæge i 1997. Interesser både inden for medicin og kirurgi hos hund og kat samt sygdomme hos kaniner og marsvin.

Fritiden bruges med familie og venner samt hus og have. Værdsætter udendørs aktiviteter, helst med ægtefælle og familiens 4 børn.

Ejer af Klinik for mindre husdyr fra d. 1. januar 2018 efter køb af dyrehospitalet fra Niels Hofman Hansen.

 

susanne

Susanne Kaarsholm

Dyrlæge

Har været ansat på Ringe Dyrehospital siden 1984. Medlem af  Dyrlægeforeningens Øjenpanel fra 2000.Medlem af DSVO´s bestyrelse fra 2000 til 2015. Formand for DSVO og DDD´s øjenpanel fra 2009 til 2015. Glæder sig altid over en tur ud over markerne med sin ruhårshund.

niels

Niels Hofman

Dyrlæge

Uddannet fagdyrlæge vedrørende sygdomme hos hund og kat 1991. Formand for Dyrlægeforeningens Hospitalsudvalg fra 2003 til 2012. Formand for Isodyrlægens Kvalitetsudvalg fra 2010 til 2013. Niels elsker at sejle, og du finder ham tit i stiv kuling i Det Sydfynske Øhav

hanne

Hanne Buhr

Dyrlæge

Ansat på Ringe Dyrehospital fra 2007. Har deltaget i 2 årigt efteruddannelsesprogram i kirurgi og er påbegyndt efteruddannelse vedrørende tandbehandlinger. Bruger fritiden på træning af sine ruhårede hønsehunde samt jagt. Tidligere Danmarksmester i apportering med sin ruhårshund. Uddannet adfærds- og hundetræner og tager sig af hvalpemotivationen på dyrehospitalet.

pia

Pia Rousing Clemmensen

Veterinærsygeplejerske og mellemleder

Ansat på Ringe Dyrehospital siden 1999. Uddannet mellemleder i 2007. Fik i 2005 prisen som årets praktiserende veterinærsygeplejerske. Har flere gange været censor til eksamen for veterinærsygeplejersker på Hansenberg i Kolding. Nyder fritiden sammen med sin lille hund Ibi, af racen Basset Fauve De Bretagne. Synger desuden gospel og plejer sine kreative gener.

annie

Annie Kragh

Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi

Ansat på Ringe Dyrehospital i 2002.  Stor interesse og kompetence i anæstesi og tandlidelser. Ses ofte til hest eller med en håndbold.

Sofie Paulli

Veterinærsygeplejerske

Uddannet på Ringe Dyrehospital 2014.

Fra 1. januar 2017 ansat som fast veterinærsygeplejerske

Cecilie

Veterinærsygeplejerskeelev

Er startet som elev d. 3. maj 2016

   

Sofie E. Rasmussen

Veterinærsygeplejerskeelev

Startet november 2017 og vi er så heldige at have hendes selskab 3 år frem.

karin

Karin Nielsen

Bogholder

Ansat på Ringe Dyrehospital i 2002. Cykler og dyrker jordbær i sit fritidshus.

bodil

Bodil Svendsen

Rengøringsassistent

Ansat på Ringe Dyrehospital fra 2005. Cykler Ringe og omegn tyndt.

Vi har døgnvagt

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet, 365 dage om året.