Ulrik Schousboe

Dyrlæge

Uddannet dyrlæge i 1997. Interesser både inden for medicin og kirurgi hos hund og kat samt sygdomme hos kaniner og marsvin. Fritiden bruges med familie og venner samt hus og have. Værdsætter udendørs aktiviteter, helst med ægtefælle og familiens 4 børn. Ejer af Klinik for mindre husdyr fra d. 1. januar 2018 efter overtagelse af dyrehospitalet fra Niels Hofman.

Susanne Kaarsholm

Dyrlæge og øjenpaneldyrlæge

Har været ansat på Ringe Dyrehospital siden 1984. Medlem af Dyrlægeforeningens Øjenpanel fra 2000. Medlem af DSVO´s bestyrelse fra 2000 til 2015. Formand for DSVO og DDD´s øjenpanel fra 2009 til 2015. Glæder sig altid over en tur ud over markerne med sin ruhårshund.

Niels Hofman

Dyrlæge

Uddannet fagdyrlæge vedrørende sygdomme hos hund og kat 1991. Formand for Dyrlægeforeningens Hospitalsudvalg fra 2003 til 2012. Formand for Isodyrlægens Kvalitetsudvalg fra 2010 til 2013. Niels elsker at sejle, og du finder ham tit i stiv kuling i Det Sydfynske Øhav

Hanne Buhr

dyrlæge

Ansat på Ringe Dyrehospital fra 2007. Har deltaget i 2 årigt efteruddannelsesprogram i kirurgi og er påbegyndt efteruddannelse vedrørende tandbehandlinger. Bruger fritiden på træning af sine ruhårede hønsehunde samt jagt. Tidligere Danmarksmester i apportering med sin ruhårshund. Uddannet adfærds- og hundetræner og tager sig af hvalpemotivationen på dyrehospitalet.

Maria Runøe

dyrlæge og øjenpaneldyrlæge

Uddannet dyrlæge i 2011 og ansat på Ringe Dyrehospital i april 2020. Arbejder primært med øjenlidelser men også med andre medicinske og kirurgiske opgaver. Fritiden bruges aktivt med mand og tre børn samt husets hund, kat, høns, undulat og fisk.

Pia Rousing Clemmensen

Veterinærsygeplejerske og mellemleder

Ansat på Ringe Dyrehospital siden 1999. Uddannet mellemleder i 2007. Fik i 2005 prisen som årets praktiserende veterinærsygeplejerske. Har flere gange været censor til eksamen for veterinærsygeplejersker på Hansenberg i Kolding. Nyder fritiden sammen med sin lille hund Ibi, af racen Basset Fauve De Bretagne. Synger desuden gospel og plejer sine kreative gener.

Ann-Britt Gravlund Krat

Veterinærsygeplejerske, hundetræner og exam.hundemassør.

Ansat på Ringe Dyrehospital i april 2018. Ved siden af klinikarbejdet er Ann-Britt professionel hundetræner og har flere gange været danmarksmester i agility.

Cecilie Jensen

Veterinærsygeplejerske

Startede på Ringe Dyrehospital som elev i maj 2016 og er efter endt uddannelse i 2019 blevet fastansat. Familiens heste optager en del af fritiden

Josefine Haagen Jensen

Veterinærsygeplejerske og hundefrisør

Ansat på Ringe Dyrehospital i maj 2020. Josefine er også uddannet hundefrisør

Sofie E. Rasmussen

Veterinærsygeplejerske

Sofie startede som veterinærsygeplejerskeelev i nov. 2017 og er efter endt uddannelse blevet fastansat. Sofie bor på en gård med sin kæreste Christian, deres Cocker Spaniel Zulu et par katte og 2 heste. Så der er nok at se til. Sofie er på barselsorlov fra november 2022 til september 2023

Kristina Madsen

Veterinærsygeplejerske

Kristina er ansat på Ringe Dyrehospital i marts 2023. Hune er færdiguddannet Autoriseret Veterinærsygeplejerske i juni 2021. Kristina har en stor interesse i tænder. I sin fritid nyder hun at bruge tiden på sin hest Uno. Når Kristina ikke bruger tiden i stalden, så bliver den nydt sammen med familien.

Cecilie Sønderskov Lorentzen

Veterinærsygeplejerske elev

Cecilie startede som elev på Ringe Dyrehospital i Februar 2022. Selv bor hun i Odense med sin mand hvor de begge bruger tid på at spille musik og være sammen med familie og gode venner. Ellers er Cecilie ofte at finde på vejene på ryggen af sin motorcykel.

Ida Knold

Veterinærsygeplejerske elev

Ida startede som elev på Ringe Dyrehospital i nov. 2020. Selv bor hun på en gård sammen med familien og deres fælles hund Mickey, som er en blanding af Mops og Dansk Svensk Gårdhund. Oftest er hun at finde i stalden sammen med hendes 2 heste, som er konkurrenceheste. Fritiden bliver derfor ofte brugt på stævner.

Freja Christensen

Piccoline

Ansat på Ringe Dyrehospital i juni 2019. Freja sørger bl.a. for orden og opfyldning af alt det, vi trækker ud af skabe og skuffer hver dag.

Charlotte Danielsen

Rengøringsassistent

Ansat på Ringe Dyrehospital April 2022. Charlotte sørger for, at vi hver morgen møder i rene lokaler.

Celina Kildelund Jessen

Piccoline

Ansat på Ringe Dyrehospital i juli 2020. Celina sørger bl.a. for orden og opfyldning af alt det, vi trækker ud af skabe og skuffer hver dag.

Karin Nielsen

Bogholder

Ansat på Ringe Dyrehospital i april 2002.