Ulrik Schousboe

Dyrlæge

Uddannet dyrlæge i 1997. Interesser både inden for medicin og kirurgi hos hund og kat samt sygdomme hos kaniner og marsvin. Fritiden bruges med familie og venner samt hus og have. Værdsætter udendørs aktiviteter, helst med ægtefælle og familiens 4 børn. Ejer af Klinik for mindre husdyr fra d. 1. januar 2018 efter køb af dyrehospitalet fra Niels Hofman Hansen.

Susanne Kaarsholm

Dyrlæge

Har været ansat på Ringe Dyrehospital siden 1984. Medlem af Dyrlægeforeningens Øjenpanel fra 2000.Medlem af DSVO´s bestyrelse fra 2000 til 2015. Formand for DSVO og DDD´s øjenpanel fra 2009 til 2015. Glæder sig altid over en tur ud over markerne med sin ruhårshund.

Niels Hofman

Dyrlæge

Uddannet fagdyrlæge vedrørende sygdomme hos hund og kat 1991. Formand for Dyrlægeforeningens Hospitalsudvalg fra 2003 til 2012. Formand for Isodyrlægens Kvalitetsudvalg fra 2010 til 2013. Niels elsker at sejle, og du finder ham tit i stiv kuling i Det Sydfynske Øhav

Hanne Buhr

dyrlæge

Ansat på Ringe Dyrehospital fra 2007. Har deltaget i 2 årigt efteruddannelsesprogram i kirurgi og er påbegyndt efteruddannelse vedrørende tandbehandlinger. Bruger fritiden på træning af sine ruhårede hønsehunde samt jagt. Tidligere Danmarksmester i apportering med sin ruhårshund. Uddannet adfærds- og hundetræner og tager sig af hvalpemotivationen på dyrehospitalet.

Maria Runøe

dyrlæge

Ansat på Ringe Dyrehospital i april 2020. Arbejder med medicinske og kirurgiske opgaver og er under uddannelse til øjenpaneldyrlæge.

Pia Rousing Clemmensen

Veterinærsygeplejerske og mellemleder

Ansat på Ringe Dyrehospital siden 1999. Uddannet mellemleder i 2007. Fik i 2005 prisen som årets praktiserende veterinærsygeplejerske. Har flere gange været censor til eksamen for veterinærsygeplejersker på Hansenberg i Kolding. Nyder fritiden sammen med sin lille hund Ibi, af racen Basset Fauve De Bretagne. Synger desuden gospel og plejer sine kreative gener.

Ann-Britt Gravlund Krat

Veterinærsygeplejerske, hundetræner og exam.hundemassør.

Ansat på Ringe Dyrehospital i april 2018. Ved siden af klinikarbejdet er Ann-Britt professionel hundetræner og har flere gange været danmarksmester i agility.

Cecilie Jensen

Veterinærsygeplejerske

Startede på Ringe Dyrehospital som elev i maj 2016 og er efter endt uddannelse i 2019 blevet fastansat. Familiens heste optager en del af fritiden

Josefine Haagen Jensen

Veterinærsygeplejerske og hundefrisør

Ansat på Ringe Dyrehospital i maj 2020. I fritiden kan Josefine ses på hesteryg.

Sofie E. Rasmussen

Veterinærsygeplejerskeelev

Startede elevtid i november 2017 og vi er så heldige at have Sofies selskab 3½ år frem. Sofie har en ung Cocker Spaniel “Zulu“.

Mette Valentin Jensen

Veterinærsygeplejerske elev

Startede som elev på Ringe Dyrehospital i juli 2019. Selv har hun Border Terrieren Thor, som passer godt ind i Mette´s interesse for natur og friluftsliv. Weekenderne bliver ofte tilbragt i Kolding, hvor en stor del af hendes familie og venner bor. ”

Karin Nielsen

Bogholder

Ansat på Ringe Dyrehospital i 2002. Cykler og dyrker jordbær i sit fritidshus.

Sung Kio Dun

Rengøringsassistent

Ansat på Ringe Dyrehospital august 2020. Sung sørger for, at vi hver morgen møder i rene lokaler.

Freja Christensen

Piccoline

Ansat på Ringe Dyrehospital i juni 2019. Freja sørger bl.a. for orden og opfyldning af alt det, vi trækker ud af skabe og skuffer hver dag.
Freja er på efterskole og har orlov i skoleåret 2020/21

Celina Kildelund Jessen

Piccoline

Celina er vikar for Freja. Ansat på Ringe Dyrehospital i juli 2020.