Ulrik Schousboe

Dyrlæge

Uddannet dyrlæge i 1997. Interesser både inden for medicin og kirurgi hos hund og kat samt sygdomme hos kaniner og marsvin. Fritiden bruges med familie og venner samt hus og have. Værdsætter udendørs aktiviteter, helst med ægtefælle og familiens 4 børn. Ejer af Klinik for mindre husdyr fra d. 1. januar 2018 efter køb af dyrehospitalet fra Niels Hofman Hansen.

Susanne Kaarsholm

Dyrlæge

Har været ansat på Ringe Dyrehospital siden 1984. Medlem af Dyrlægeforeningens Øjenpanel fra 2000.Medlem af DSVO´s bestyrelse fra 2000 til 2015. Formand for DSVO og DDD´s øjenpanel fra 2009 til 2015. Glæder sig altid over en tur ud over markerne med sin ruhårshund.

Niels Hofman

Dyrlæge

Uddannet fagdyrlæge vedrørende sygdomme hos hund og kat 1991. Formand for Dyrlægeforeningens Hospitalsudvalg fra 2003 til 2012. Formand for Isodyrlægens Kvalitetsudvalg fra 2010 til 2013. Niels elsker at sejle, og du finder ham tit i stiv kuling i Det Sydfynske Øhav

Hanne Buhr

dyrlæge

Ansat på Ringe Dyrehospital fra 2007. Har deltaget i 2 årigt efteruddannelsesprogram i kirurgi og er påbegyndt efteruddannelse vedrørende tandbehandlinger. Bruger fritiden på træning af sine ruhårede hønsehunde samt jagt. Tidligere Danmarksmester i apportering med sin ruhårshund. Uddannet adfærds- og hundetræner og tager sig af hvalpemotivationen på dyrehospitalet.

Pia Rousing Clemmensen

Veterinærsygeplejerske og mellemleder

Ansat på Ringe Dyrehospital siden 1999. Uddannet mellemleder i 2007. Fik i 2005 prisen som årets praktiserende veterinærsygeplejerske. Har flere gange været censor til eksamen for veterinærsygeplejersker på Hansenberg i Kolding. Nyder fritiden sammen med sin lille hund Ibi, af racen Basset Fauve De Bretagne. Synger desuden gospel og plejer sine kreative gener.

Annie Kragh

Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi

Ansat på Ringe Dyrehospital i 2002. Stor interesse og kompetence i anæstesi og tandlidelser. Ses ofte til hest eller med en håndbold.

Ann-Britt Gravlund Krat

Veterinærsygeplejerske, hundetræner og exam.hundemassør.

Cecilie Jensen

Veterinærsygeplejerske

Veterinærsygeplejerske. Startede som elev i maj 2016 og er efter endt uddannelse i oktober 2019 blevet fastansat.

Sofie E. Rasmussen

Veterinærsygeplejerskeelev

Startede elevtid i november 2017 og vi er så heldige at have Sofies selskab 3 år frem.

Mette Valentin Jensen

Veterinærsygeplejerske elev

Startede som elev på Ringe Dyrehospital i juli 2019. Selv har hun Border Terrieren Thor, som passer godt ind i Mette´s interesse for natur og friluftsliv. Weekenderne bliver ofte tilbragt i Kolding, hvor en stor del af hendes familie og venner bor. ”

Karin Nielsen

Bogholder

Ansat på Ringe Dyrehospital i 2002. Cykler og dyrker jordbær i sit fritidshus.

Bodil Svendsen

Rengøringsassistent

Ansat på Ringe Dyrehospital fra 2005. Cykler Ringe og omegn tyndt.

Freja

Piccoline

Luk menu