Som det første dyrehospital i Danmark, blev vi i 2009 ISO-certificeret. Vores ISO-certifikat betyder først og fremmest kvalitet og tryghed for dig og dine kæledyr. Her kan du se hvorfor.

Vi er ISO-certificerede

Vores ISO-certifikat betyder at kvaliteten af vores behandlinger er ensartet og høj fra gang til gang. Det vil sige, at du kan forvente samme resultat, hver gang du kommer og at det ikke er et ”held”, når det går godt, men et resultat af målrettet arbejde.

Som ISO-certificeret dyrehospital og medlem af ISO-Dyrlægen har vi seks klare fokusområder:

1. Kommunikation
Vi begynder altid en konsultation med en samtale om, hvad du ønsker dig af os, hvilke muligheder der er, og økonomien i det. Det er nemlig vores opgave at omsætte dine ønsker og behov til konkrete ydelser.

2. Journalføring
Hver eneste af vores patienter har deres helt egen journal. Her bliver hver en lille detalje om dit dyr skrevet ned. Så skal du ikke gentage dine bekymringer til flere personer. Og hvis der bliver noget en anden gang, kender vi hele historien.

3. Kontakt og opfølgning
Under behandling og indlæggelse holder vi løbende kontakt, så du altid er med på råd, hvis der opstår noget, der kan ændre på det planlagte forløb og økonomien i det. Og efter et kritisk forløb, følger vi altid op på, om I er kommet godt hjem.

4. Kundetilfredshed
Du og dit dyr er selve grundlaget for vores praksis. Din feedback er med til at udvikle os og gøre os bedre. Derfor opsamler vi systematisk al ris og ros, og foretager regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser.

5. Tjek på udstyr og hygiejne
Alle vores instrumenter, og det øvrige udstyr vi bruger, serviceres, steriliseres, rengøres, genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder.

6. Efteruddannelse
Alle vores medarbejdere skal dokumentere, at de er kompetente til at udføre deres arbejde. Vi har alle en plan for, hvordan vi hver især skal blive endnu bedre via efteruddannelse.

Læs mere

Sammenslutningen af ISO-certificerede dyrlæger tæller i dag 55 medlemmer, der frivilligt har valgt at tilslutte sig skrappe krav til kvalitet og faglighed. ISO-dyrlægen er ISO 9001 tilpasset det veterinære område indenfor klinisk praksis.

 www.iso-dyrlaegen.dk