Vi er til for dig og vil have, at du skal opleve et besøg hos os som en tryg og positiv oplevelse. Derfor sætter vi ærlighed, professionalisme, entusiasme og jordnærhed lige så højt, som vi sætter vores faglighed.

Som vores klient vil vi have, at du føler dig velkommen, når du ankommer til klinikken. Derfor gør vi meget ud af at tage i mod dig og snakke konsultationen igennem, inden vi går i gang. Det er vigtigt for os, at vores klienter hele tiden ved, hvad vores plan er, og hvad den behandling vi foreslår koster. Derfor har vi en regel om, at alle klienter skal have et overslag over prisen på behandlinger der overstiger 2.000 kr.

Efter operationer og andre større behandlinger, ringer vi altid til vores klienter for at sikre os, at alt går som det skal og besvarer evt. spørgsmål.

På vores eget laboratorium kan vi få svar på langt de fleste blod- og urinprøver. Det er en stor fordel, fordi vi kan få svar på prøverne mange gange hurtigere, end hvis vi skulle sende dem ud af huset. Fordi vi er ISO-certificerede, bliver vores laboratorium hele tiden tjekket, så vi ved, vi kan stole på de værdier, vi får.

At være ISO-certificeret giver os alle en stor tryghed og sikkerhed i det daglige arbejde, samtidig med at det øger vores faglige niveau. 

Læs mere om, hvad det betyder for dig, at vi er ISO-certificerede her.

Kvalitetsmåling

Hvert år får vi lavet en omfattende tilfredshedsundersøgelse blandt vores klienter. 97% siger at de ville anbefale os til andre. Det er vi helt ærligt lidt stolte af.