På Ringe Dyrehospital hjælper vi dit kæledyr med hudlidelser

Mange kæledyr støder gennem livet på lidelser i huden, hvilket kan resultere i mange forskellige symptomer som kløe, hårtab, skæl, rødme, hovedrysten sårdannelser mm.

Hudlidelser kan have baggrund i lidelser andre steder i kroppen, så enhver patient med hudproblemer starter med en generel sundhedsundersøgelse.

Hudlidelser kan være relativt simple i problematikken og løses ved en enkelt konsultation, men de kan også være meget komplicerede og i virkeligheden bestå af flere lidelser der dækker over hinanden og slører andre symptomer. Derfor kan udredning af hudlidelser nogle gange kræve gentagne undersøgelser med udtagelse af forskelligt prøvemateriale og inddragelse af laboratoriediagnostik.

Du vil som udgangspunkt altid blive spurgt om regelmæssig loppe-/flåtbehandling, fodring og varighed af symptomer, når dit kæledyr kommer med symptomer fra huden, så det må du meget gerne tænke over, inden vi mødes.

Allergi

Nogle hunde har desværre allergier, der kan vise sig på forskellig måde, ofte med kløe et eller flere steder på kroppen som det mest iøjenfaldende symptom.

Vi arbejder sammen med allergilaboratoriet Vet-Allergy, som bistår med laboratorieanalyser ifm allergiudredning, hvis det viser sig nødvendigt.